fuvarozás

Cégünknél két fuvarszervező biztosítja járműveink folyamatos üzemeltetését. Sofőrjeink és ügyfeleink számára elérhetők vagyunk a nap 24 órájában.

Szerviz

Szervizünk 2002 óta működik. Saját jármüveink mellett vállaljuk a következő típusú járművek szervizelését: Renault, MAN, Iveco, Volvo, Scania.

Használt gépkocsik

Megrendelések alapján biztosítjuk a tehergépjárművek és haszongépjárművek behozatalát. Portfóliónkból nem hiányzik a leasing lehetősége sem.

Pinke Robert egyéni vállakozóként 1996-ban alapította a Pinke Robert – Truck Trans Trade céget,

melynek fő tevékenysége a nemzetközi és belföldi áruszállítás. Fő működési területe az Európai Unió és Svájc.

Az árufuvarozáson kívül használt gépjárművek, pótkocsik, haszongépjárművek

vétele és eladása is a cég tevékenységei közé tartozik.

RÓLUNK

2002-től szervízzel bővítettük cégünket, ahol nyergesvontatók, pótkocsik, utánfutók, haszonjárművek javítását végezzük. 2007-ben új telephelyre költöztünk, ahol modern irodahelyiségek, korszerű műhely és kamionmosó, parkolók kerültek kialakításra megbízóink elégedettségének növelése érdekében.

A nemzetközi előírások és a további fejlődési lehetőségek éredkében 2012-ben a cég korlátolt felelősségű társasággá alakult a TRUCK TRANS TRADE s.r.o. néven.

Kezdetben a tulajdonos, majd az őt segítő szakmai gárda precíz és kitartó munkájának köszönhető, hogy a cég évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, megbízatóságát.

Tudj meg többet >>

TRUCK TRANS TRADE s.r.o.

Nézzen körbe nálunk!

Az egér jobb vagy balra húzásával tudja forgatni a képet

TRUCK TRANS TRADE s.r.o.

Kérdése Van?

Bármilyen kérdése van keressen minket bizalommal. Nincs más dolga, mint, hogy kitöltse a lentebb található űrlapot. Reméljük, hamarosan Önt és vállalkozását is Partnereink között üdvözölhetjük.